Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Kestirmece 20 bülten tecrübemizle ve her biri dair mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz ömre bedel iş ortaklarımızın itimatlı çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) yapı taşı amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki duman, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların özge katlara intikalini çelmek yahut mümkün olduğu denli geciktirmektir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu boyut arama edilmelidir. 

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Binalarda belirli standartlarda taraf alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu kondisyon çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyarıyor ve mutabık fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Müstacel Yangın Kapısı çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani binada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çallıkışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası üzere müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Özellikle duyarlı ve kalburüstü materyallerin başüstüneğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapılarının ve henüz birokkalı yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın ne esenlandığını öğrenmek üzere ana durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mutabık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 ustalıklevi[değdavranıştir

Report this wiki page